Sporttips

Friidrotts-VMSportens värld är stor och härlig, väldigt stor faktiskt. Så stor att det kan vara svårt att hålla koll på allt man vill titta på och följa med. Därför har vi här sammanställt några av de händelser och mästerskap du absolut inte får missa under sommaren. Håll till godo!

Diamond league

Friidrotten går under sommaren och väntar på det kommande världsmästerskapet, men tills dess så kan du varje helg följa alla de största stjärnornas framfarter i det man väl skulle kunna kalla för friidrottens världscup – Diamond league.

Fotbolls-EM damer

Den 10 juli smäller det. Då är det dags för damernas Europamästerskap som denna gång hålls i Sverige! Mästerskapet håller till på flera orter i Sverige och finalen går av stapeln den 28:e juli på nationalarenan Friends Arena. Förhoppningsvis så får vi se de svenska damerna i den matchen. Missa inte.

Friidrotts-VM

En av sommarens stora sporthändelser. Mer eller mindre samma startfält som i Diamond league, men här är givetvis alla sporter som hör friidrotten till med. Räkna med en fartfull fest med Usain Bolt och alla de andra stjärnorna mellan den 10:e och 18 augusti!

Mer om sport i allmänhet och kommande evenemang och matcher inom framförallt fotboll kan du läsa på den svenska sport- och spelcommunityn Svenskaspelare.com.