Ladda för säsongen

För oss som gillar sport och spel är den här tiden verkligen en av årets höjdpunkter. De stora europeiska ligorna rullar snart igång och vi är många som är väldigt taggade för detta. Men är du rustad för den säsong som komma skall? Fortsätt läs denna text så kommer vi komma med lite tips på hur du förbereder dig för säsongen.

Redan nästa vecka kör den engelska högstaligan, Premier League, igång och det är dags att börja ladda. Först och främst är det nog läge att köpa in årets tröja från ditt favoritlag. Detta för att göra hejandet hemma i tv-soffan lite roligare. Supporterprylar.se har ett brett utbud så att du kan hitta de saker du vill ha.

För dig som gillar att spela finns det också fler sätt att förbereda sig på. Om du gillar betting kan det vara roligt att lägga ett spel eller två på vilket lag som kommer vinna årets Premier League. Fjolårsvinnarna Chelsea ser även i år starka ut men många lag har värvat starkt så det kommer nog bli en jämn och spännande säsong.

Om du inte vill betta kan tv-spelet FIFA vara ett annat sätt att undvika den där värsta fotbollsabstinensen nu innan säsongen börjar. Det kommer ett nytt FIFA varje år och årets släpps i slutet på september. Om du inte orkar vänta tills dess så finns det dock äldre versioner av spelet som fungerar minst lika bra.

Så börja tagga inför fotbollssäsongen. Det känns som att detta kan bli något utöver det vanliga.