Kom igång med att spela på fantasysport

Fantasysport är precis vad det heter, fantasi och spel. Som användare kan man låta vilken professionell spelare som helst spela i ett helt annat lag än vad den gör på riktigt. Man kan till och med göra sitt egna star team, med alla de kända stjärnor man själv föredrar. Det kommer ursprungligen från USA och det är där som sporten är som populärast, men även här i Europa börjar den växa till sig. Det går ut på att du bestämmer var någonstans en fotbollsstjärna ska spela.

fantasysport_335055722

Hur det går till

Fantasysport fungerar som så att du är medlem på någon sida som har fantasysport och där bestämmer du själv. På den amerikanska webbplatsen för NFL står det hur stort det är med fantasysport i USA, och att det är den nya underhållningen inom sport. Det fungerar som så att du ska bli medlem och gå med i ett lag. Därefter ska man ge ett förslag på olika spelare, och här får du välja storstjärnor som du följt länge. Efter det är man klar för matchstart när säsongen väl drar igång. Där kan man vara med och spela och försöka sig på en vinstsumma.

Betting på fantasysport

Det går också att betta inom fantasysport. Det går då till så att du satsar på den spelare eller det lag som du tror kommer kamma hem nästa match. Om du är nyfiken kan du testa att betta via nätet, och du är inte begränsad till bara svenska ligor. Det är lika lätt att till exempel spela på italienska elitligor.

Det som många tycker är kul är att ta fram de spelarna som spelar exempelvis i en stor liga men som ännu inte är ett stort namn. Det handlar om en sport där du inte behöver vara på plats. Du kan spela var och när du vill, och det är barnsligt enkelt att bli medlem. Du behöver heller inte vara en fena på fotboll eller slösa tid på träningar, utan du spelar enkelt hemifrån och du kan vinna stora mästerskap.